Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Registrering

Registrering som kunde på www.frim.dk er gratis og alle køb er frivillige. Ved registrering som kunde, enten ved oprettelse af brugerprofil eller køb på hjemmesiden, anses kunden for at være indforstået med og tilslutter sig vores handelsbetingelser, herunder også vores privatlivs politik.

Indsamling og behandling af Personlige Data

For at kunne opfylde dine ønsker i  køb fra vores hjemmeside www.frim.dk, er det nødvendigt at vi indhenter og benytter visse personlige data – Navn, adresse, telefonnummer og E-mail-adresse. Vi vil ikke bede om, eller indsamle, informationer, som ikke er relevante for at kunne opfylde vores forpligtigelser til dig.

Vi vil kun opbevare dine relevante kundeoplysninger så længe du er aktiv kunde og i visse tilfælde derefter i det tidsrum som er påkrævet af lovgivningen. Dine kundeoplysninger bliver ikke videregivet eller delt med tredje part, med mindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtigelser over for dig. (Det kunne omfatte deling med forsendelses transportører, Post Nord, GLS)

Levering

Købte varer afsendes  indenfor 0-3 hverdage efter at betaling er modtaget. Levering vil herefter ske indenfor PostNord eller GLSs servicemål for hhv. breve, quick-breve eller pakker. Forsendelse sker på kundens risiko (B-post), med mindre der i forsendelse typen er pakke (ordrepris > 500 kr.)

Betalingsvilkår

Betaling fra Danmark via Mobilpay og bankoverførsel. Nordea Reg.nr. 2680 Kontonr. 0566234270. Eller MobilePay 22431630 (Torben Uhrenholt)

Valuta og Moms

Alle handler på www.frim.dk sker i danske kroner (DKK) og efter regler for brugtvaremoms, derfor kan moms af køb ikke fratrækkes.

Reklamations- & Fortrydelsesret

Alle varer sælges som beskrevet og illustreret på www.frim.dk. Det betyder at vi ikke yder nogen form for reklamationsret for købte varer. Derimod tilbyder vi fuld fortrydelsesret gældende i indtil 14 dage efter at varen er modtaget. Ved fortrydelse skal den/de købte varer returneres i samme stand som modtaget. Når vi har godkendt returneringen, vil vi refundere den fulde betaling. Omkostninger til returnering afholdes af køberen.

Kontakt:

Torben R. Uhrenholt
Violvænget 2
5856 Ryslinge

kontakt@frim.dk

Jeg kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. Frim.dk bliver løbende forbedret, så fejl kan forekomme. Kontakt mig, hvis du finder fejl.