Efterlysning! Samler du marginaler eller 30-øres provisorier?

I forbindelse med færdiggørelsen af to nye spændende artikler, som omhandler nye oplysninger om brugen af Cyllinder II (nr. 49) og III (nr. 10), er der opstået et lille tillægsspørgsmål, som er ganske væsentligt.

Oplag 1019 var et reserveoplag. Det er velkendt, at langt det meste af dette oplag blev overtrykt. Derfor har de disse ikke-overtrykte marginaler med 1019 ofte været eftertragtet af samlere.

Jeg har spurgt og undersøgt alle 1019 marginaler hos de samlere jeg har kontakt til. Overraskende viste det sig, at alle de undersøgte marginaler, som ikke blev overtrykt, var fra cylinder III med perforator 5A – men er det virkelig rigtigt?

Derfor ville jeg blive super glad, hvis du indrapporterede dine 1019 marginaler uden overtryk – om det var perforator 5A, Perforator 1C eller Perforator 2C (Klik her og lær forskellen) – eller bare send et billede, så returnerer jeg ID.

Et andet tillægsspørgsmål er – hvor mange stemplede 1019 (som billedet til højre) findes der? Det viser sig at netop stemplede er meget sjældne)

Brug gerne nedenstående formular eller send mig en e-mail (kontakt@frim.dk).

Tak for hjælpen!

  • Accepted file types: jpg, Max. file size: 256 MB.

Oplag 1019, Cylinder III, ark 1, position 91, DIugt, Perforator 5A

Er dette virkelig det eneste stemplede eksemplar? (Jeg tvivler)