Marginal 1019 med Trykform 1 og perforator 1C kombinationen fundet!

Med udgivelsen af artiklen “Trykform 1 blev anvendt på mindst tre ark trykt den 18. april 1951” blev det vist, at der sandsynligt kun var overtrykt ca. 190 ark med kombinationen Cylinder III, Trykform 1, Perforator 1C på Dansk I papir uden gule tarver.

Kun nogle få “Hak i 3” varianter understøttede denne hypotese. Det var derfor positivt for historien at marginalenhjørnet endelig blev fundet. Mit spørgsmålet er nu: “Er der flere eksemplarer?”. Kig i din marginal samling og hjælp med at registrere dem.

Har du en tilsvarende kombination liggende som ikke er registreret? – så send mig et billede for bekræftelse. Ingen billeder bliver publiceret på siden eller andre steder uden DIN tilladelse, det er udelukkende for at videreføre et register.

Figur 1.
Trykform 1, Cylinder III, ark 2, position 10, Perforator 1C. Postfrisk men hænglet i marginalen. Perforationen er så varierende og unik at den kan identificeres uden forstørrelse. Brug dog gerne perforator oversigten til identifikation, som du finder her >>